چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست
سرخط خبرها

شهربازی اصفهان جان یک نوجوان را گرفت | دستگاه بازی استاندارد نداشت!

  • کد خبر: ۱۱۶۷۶۴
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۵
شهربازی اصفهان جان یک نوجوان را گرفت | دستگاه بازی استاندارد نداشت!
مدیرکل استاندارد استان اصفهان با اشاره به ماجرای مرگ تلخ نوجوانی در شهربازی گز اصفهان در حین استفاده از دستگاه سالتو گفت: این دستگاه از عید نوروز پلمب شده و تاییدیه استاندارد را نداشت.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز پیش در شهربازی شهید مدرس شهرگز حادثه تلخی رخ داد و یک نوجوان در زمان استفاده از دستگاه سالتو این شهربازی دچار سانحه شده و  جان خودش را از دست داد. بر همین اساس محمد فرمانی، مدیرکل استاندارد استان اصفهان در خصوص علت حادثه شهربازی شهر گز، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دستگاه سالتو مشمول استاندارد اجباری است و طبق قانون مالک و بهره‌برداری بدون دریافت تاییدیه ایمنی از اداره استاندارد اجازه بهره‌برداری و بلیت‌فروشی برای این دستگاه را ندارند.

وی افزود: متاسفانه این دستگاه قبل از عید نوروز پلمب شده بود، چون تاییدیه ایمنی اداره استاندارد را دریافت نکرده بود و تا این لحظه نیز تاییدیه ایمنی برای این دستگاه صادر نشده و از نگاه ما همچنان باید پلمب بماند.

مدیرکل استاندارد استان اصفهان در پاسخ به اینکه چرا قبل از وقوع حادثه اعلام نشده بود که این شهربازی فاقد استاندارد‌های لازم است، گفت: در سطح استان اصفهان ۷۸۰ تجهیزات بازی مستقر در شهربازی‌ها وجود دارد و طبیعتاً وقتی یک دستگاه تاییدیه لازم را ندارد، نمی‌توانیم به دستگاه‌های مختلف بگوییم، چون این موضوع سیال است و تاییدیه‌های مختلف را دریافت می‌کنند و بازرسی موردی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: از مجموع ۷۸۰ تجهیز موجود در سطح استان ۶۹۰ تجهیز تاییدیه ایمنی دارند و مابقی این تجهیزات در زمره ۳۶ شهربازی هستند که پلمب شده‌اند و به صورتی کتبی به پیمان‌کاران اعلام شده که تا زمان اخذ تاییدیه اجازه بهره‌برداری از تجهیزات را ندارند.

فرمانی در پاسخ به این سوال که چرا این دستگاه با وجود پلمب بودن در طول  ۴ ماه گذشته به فعالیت خود ادامه داده و دستگاه‌های نظارتی مانع فعالیت این مجموعه نشده‌اند، خاطرنشان کرد: هنوز مسجل نشده که این دستگاه علی‌رغم پلمب بودن در طول ۴ ماه گذشته فعالیت داشته و از طرف دیگر هنوز مشخص نیست که این حادثه ناگوار بر اثر نقص مسائل ایمنی رخ داده است یا خیر؛ قبل از هر چیز ابعاد حادثه باید توسط کارشناسان متعدد قوه قضاییه بررسی شود و در نهایت دلیل حادثه مشخص شود.


پیمانکار موظف بود تاییدیه‌های لازم را دریافت کند

سعید ذاکر اصفهانی، شهردار شهرستان گز نیز  در این خصوص گفت: من تنها ۴ روز است که افتخار خدمت‌گذاری به مردم شریف گز و برخوار را پیدا کرده‌ام و از بدو ورود پیگیر این حادثه بودم. شهربازی گز از سال ۹۶ به بخش خصوصی واگذار شده و طبق قرارداد تمامی مسئولیت‌های مربوط به استاندارد و ایمن‌سازی بر عهده بهره‌بردار است.

وی افزود: پیمانکار موظف بود که تمامی مراحل مربوط به دریافت تاییدیه‌های استاندارد را پیگیری کند و تاییدیه‌های لازم را دریافت می‌کرد.

شهردار شهرستان گز و برخوار درباره اقدامات انجام شده در خصوص این حادثه گفت: شهرداری برای پیگیری حادثه کمیته‌ای تشکیل داده و ابعاد این اتفاق  در دست بررسی است و نتیجه بررسی‌های انجام شده به‌زودی به اطلاع عموم خواهد رسید.

وی در پاسخ به اینکه چرا مسئولان وقت شهرداری علی‌رغم دریافت نکردن تاییدیه‌های ایمنی از سوی پیمانکار، از فعالیت وی جلوگیری نکرده است، متذکر شد: من در زمان وقوع حادثه در شهرداری مشغول به‌کار نشده بودم، اما طبق اطلاعاتی که به دست آوردم، پیمانکار به مسئولان وقت شهرداری اعلام کرده بود که تاییدیه‌های لازم را دریافت کرده و شرکت‌های وابسته به اداره استاندارد دستگاه را تایید و مجوز‌های لازم را گرفته بودند،  اما پیمانکار هنوز هیچ مجوزی به دست ما نرسانده و قرار است که مجوز‌ها را به شهرداری تحویل دهد.

ذاکر اصفهانی گفت: قطعاً وظیفه نظارتی باید انجام می‌شد، البته پیمانکار نیز اعلام کرده که مجوز‌های لازم را دریافت کرده و علل این حادثه در دست بررسی است، احتمال دارد که دلیل این حادثه خارج از بحث‌های ایمنی باشد باید منتظر گزارش کارشناس‌ها باشیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->